Holmens Herr på Holmen – nu också på Avenyn

okt 18, 2017

För mååånga år sedan monterade vi skyltar på Holmen, och nu har vi fått det stora nöjet att sätta en riktigt tjusig skylt på Avenyn för Holmens Herr. Det är inte bara ”början” på Avenyn som fått en face lift, även upp mot Götaplatsen har det byggts och grejats under året.

Det är dags att tänka julklappar så besök https://www.holmensherr.se/

Glad 2:a advent önskar vi på SKYLTiDEAL

Arkiv

Fler bilder och inspirerande case

Nu har vi fyllt på med mer innehåll här på hemsidan – framför allt massor av bilder! Välkommen att inspireras i vårt bildgalleri och av case från olika skyltprojekt som vi har genomfört under våra nästan 30 år i branschen. Vem vet, snart kanske även du och ditt...

Ny hemsida!

Efter en längre tid är vi nu tillbaks med en ny bättre hemsida med fokus på våra tjänster och referenser vad vi utfört på senare tid. Se särskilt våra referenser och hur vi tänker kring skyltprojekt. Målet är också att publicera nya bilder på fler spännande...

Veckans snackis är självfallet Cheri-Lee

Veckans snackis är självfallet Cheri-Lee. Här vill vi stanna! En modern, avslappnad pan-asiatisk restaurang där vi inspirerats av 60-talets Chinatown för att designa skylten som nu pryder fasaden.Vad säger ni? Lycka när resultatet blir såhär klockrent! För att få den...

Kungligt uppdrag

SKYLTiDEAL kan numera nästintill titulera sig hovleverantör, när de gigantiska kronorna reser sig stolt runt Kungsmässan.Men det slutar inte här utan fortsätter in i gallerian. Ja, kungligt kan vi verkligen kalla uppdraget! Det var redan under 2019 som vi fick...

Åter hos Hogia

Alltid glädjande med återbesök hos våra kunder! Det känns fint att få vara en trogen leverantör till Hogia, i ett samarbete som startade redan i början av år 2000. I flera etapper har vi levererat skyltar och hänvisningar och nu senast till Hogia i Stenungsund – ett...

SKYLTiDEALS transport gick till DFDS Logistics

På rekommendation tog DFDS Logistics kontakt med SKYLTiDEAL i juni 2014. Vid första mötet stod det klart att det fanns mycket omsorg och önskemål om nytänk. SKYLTiDEAL tog chansen och presenterade en rad olika förslag. Slutresultatet levde verkligen upp till kundens...

ÅF i ny skrud – SKYLTiDEAL was there

ÅF snitsade till sin logotype och vi fick snitsa till skylten. Härligt att vara tillfreds även om del av våra vackra alster monteras ner. Spana in en riktigt maffig och läcker skylt, inbakad i glasprofilen. Nu är ÅF utan ram, alla är nöjda och glada.

Vad kan vi hjälpa dig med?